Welcome, Guest. Please login or register.
Login with username, password and session length

News:
Dear visitors, please register to stay updated with the latest info on Task Se7en, Moznet and other products
Se7en Soft Forums « Task Se7en « Task Se7en Help & Support «  (Moderators: Tristan, Scott)1.9.9.4 Feed Back
Pages: [1] 2 3 4
  Print  
Author Topic: 1.9.9.4 Feed Back  (Read 6947 times)
Thor
TaskSe7en RTM Tester
Newbie
*
Offline Offline

Awards:
Donor Award
Posts: 41



View Profile
« on: May 05, 2010, 01:23:24 AM »

Hey Guys,

1.9.9.4 Installed and Started up perfectly the first time, I submitted the start up log.. hopefully you got it.

Looks like you've tweaked aeropeak functionality a little :-) i'll know more in a few hours.. usually if its going to do something funky for me it will do it later in the day.

Thanks for the update.
Logged
Scott
Imagineer - Developer
Administrator
Sr. Member
*****
Offline Offline

United States United States

Posts: 480



View Profile WWW
« Reply #1 on: May 05, 2010, 02:35:31 AM »

1.9.9.4 Installed and Started up perfectly the first time, I submitted the start up log.. hopefully you got it.

Very good to hear that. I got the log - startup was spotless.

Best Regards,
Scott
Logged
joshbryan90
Newbie
*
Offline Offline

United Kingdom United Kingdom

Posts: 29



View Profile
« Reply #2 on: May 05, 2010, 02:37:41 AM »

Mine did not start up properly the first time, I find myself having to delete a few files from the local appdata folder when starting up T7 for some reason. But once it started up it's brilliant, it no longer freezes when I right click it. It's definitely starting to feel a lot less like a beta!  Grin

Super job!
Logged

Prenatal Excavation Of Diseased Ovarian Atrocity, Demonstrating The Necessity For Extreme Prejudicial Infanticide Within The Vomit Filled Womb.
joshbryan90
Newbie
*
Offline Offline

United Kingdom United Kingdom

Posts: 29



View Profile
« Reply #3 on: May 05, 2010, 02:40:59 AM »

I just found the Submit Startup Log on the context.

Hope you got it ok Smiley
Logged

Prenatal Excavation Of Diseased Ovarian Atrocity, Demonstrating The Necessity For Extreme Prejudicial Infanticide Within The Vomit Filled Womb.
Scott
Imagineer - Developer
Administrator
Sr. Member
*****
Offline Offline

United States United States

Posts: 480



View Profile WWW
« Reply #4 on: May 05, 2010, 02:47:44 AM »

I just found the Submit Startup Log on the context.

Hope you got it ok Smiley

Came through just fine. Looks like startup is working pretty good now.

Best Regards,
Scott
Logged
johnoz
TaskSe7en RTM Tester
Jr. Member
**
Offline Offline

Australia Australia

Awards:
Donor
Posts: 83



View Profile
« Reply #5 on: May 05, 2010, 08:35:39 AM »

Installed and running fine so far.
Logged
johnoz
TaskSe7en RTM Tester
Jr. Member
**
Offline Offline

Australia Australia

Awards:
Donor
Posts: 83



View Profile
« Reply #6 on: May 05, 2010, 01:10:38 PM »

Checked "auto check for updates" and "start with windows".  Restarted the computer and the taskbar started automatically but the tick has now gone from both.
Logged
Scott
Imagineer - Developer
Administrator
Sr. Member
*****
Offline Offline

United States United States

Posts: 480



View Profile WWW
« Reply #7 on: May 05, 2010, 03:06:40 PM »

Checked "auto check for updates" and "start with windows".  Restarted the computer and the taskbar started automatically but the tick has now gone from both.


I'm glad to hear that it installed and is running correctly. I'm looking into the issues for both checks right now.
Check issue has been squashed in my internal build. We'll be releasing the next build in a week or so - it should also
be including a good start on the missing control panel as well.  Wink

Best Regards,
Scott
« Last Edit: May 05, 2010, 04:35:06 PM by Scott » Logged
reggie14
Newbie
*
Offline Offline

Awards:
Donor Award
Posts: 15


View Profile
« Reply #8 on: May 06, 2010, 03:06:29 AM »

Hmmm.  I installed 1.9.9.4 and I'm having some sort of major problem.  It installed fine, but when I try to run it nothing happens.  I don't get a new taskbar, nor do I even see the splash screen.  TaskSe7en.exe appears in my process list, but that's it. I'm running Win7 x64 English.
Logged
Scott
Imagineer - Developer
Administrator
Sr. Member
*****
Offline Offline

United States United States

Posts: 480



View Profile WWW
« Reply #9 on: May 06, 2010, 04:04:20 AM »

Hmmm.  I installed 1.9.9.4 and I'm having some sort of major problem.  It installed fine, but when I try to run it nothing happens.  I don't get a new taskbar, nor do I even see the splash screen.  TaskSe7en.exe appears in my process list, but that's it. I'm running Win7 x64 English.

Please check you're PM's..

Best Regards,
Scott
Logged
Razor_alpha
TaskSe7en RTM Tester
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 19


View Profile
« Reply #10 on: May 07, 2010, 08:07:36 AM »

"Server Error in '/' Application.
The resource cannot be found.
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.  Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

Requested URL: /Products/TaskSe7en/scripts/lnkgen.aspx"

UPD: WTB: Static link posted somewhere in the forum. Smiley
« Last Edit: May 07, 2010, 08:11:11 AM by Razor_alpha » Logged
Scott
Imagineer - Developer
Administrator
Sr. Member
*****
Offline Offline

United States United States

Posts: 480



View Profile WWW
« Reply #11 on: May 07, 2010, 04:46:52 PM »

"Server Error in '/' Application.
The resource cannot be found.
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.  Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

Requested URL: /Products/TaskSe7en/scripts/lnkgen.aspx"

UPD: WTB: Static link posted somewhere in the forum. Smiley

Thanks for the heads up.. Im moving a few things around and it looks like I broke downloads - will fix now.. .... fixed

Best Regards,
Scott
« Last Edit: May 07, 2010, 04:49:23 PM by Scott » Logged
johnoz
TaskSe7en RTM Tester
Jr. Member
**
Offline Offline

Australia Australia

Awards:
Donor
Posts: 83



View Profile
« Reply #12 on: May 08, 2010, 01:01:25 PM »

T7 crashed tonight and the submit error log came up but I can't submit it as I'm getting a .Net error again.  Log contents pasted below:

****************************************************************************************
   Logged On: 8/05/2010 - At: 8:56 PM
****************************************************************************************

:: Reported Exception Information ::
************************************
Message: Parameter is not valid.

Source: System.Drawing

Stack Trace:
   at System.Drawing.Bitmap..ctor(Int32 width, Int32 height, PixelFormat format)
   at System.Drawing.Bitmap..ctor(Int32 width, Int32 height)
   at System.Drawing.Icon.ToBitmap()
   at System.Windows.Forms.ThreadExceptionDialog..ctor(Exception t)
   at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.OnThreadException(Exception t)
   at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.OnThreadException(Exception e)
   at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)
   at MS.Win32.UnsafeNativeMethods.DispatchMessage(MSG& msg)
   at System.Windows.Threading.Dispatcher.PushFrameImpl(DispatcherFrame frame)
   at System.Windows.Threading.Dispatcher.PushFrame(DispatcherFrame frame)
   at System.Windows.Threading.Dispatcher.Run()
   at System.Windows.Application.RunDispatcher(Object ignore)
   at System.Windows.Application.RunInternal(Window window)
   at System.Windows.Application.Run(Window window)
   at System.Windows.Application.Run()
   at (Object )
   at TaskSe7en.App.()

:: Custom Log Information ::
****************************
Unhandled Domain Exception: CLR Exploded!

**********************************
*** System Specs                 
**********************************



****************************************************************************************

Logged
johnoz
TaskSe7en RTM Tester
Jr. Member
**
Offline Offline

Australia Australia

Awards:
Donor
Posts: 83



View Profile
« Reply #13 on: May 08, 2010, 01:02:53 PM »

Strangely enough, when I clicked cancel on the sub log window T7 continued to work.
Logged
Scott
Imagineer - Developer
Administrator
Sr. Member
*****
Offline Offline

United States United States

Posts: 480



View Profile WWW
« Reply #14 on: May 08, 2010, 06:18:30 PM »

T7 crashed tonight and the submit error log came up but I can't submit it as I'm getting a .Net error again.  Log contents pasted below:
...

This error looks like its related to, most likely, the thumbnail window. I'll pass it on to Tristan since that falls on his shoulders.

Best Regards,
Scott
Logged
Pages: [1] 2 3 4
  Print  
 
Jump to: